E-Wheels E2S V2 Pro 2021 Recension: Fortfarande bättre än originalet?

E2S V2 Pro 2021 med åkermark och skog i bakgrunden

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 Recension: Översikt

I den här recensionen visar vi dig varför E-Wheels E2S V2 Pro 2021 passar dig som är ute efter en elsparkcykel för nybörjare med det lilla extra. En uppdaterad version som har allt som föregående års version erbjöd och lite till. E-Wheels E2S Pro 2021 har bättre design, längre räckvidd, större motor, är något tyngre, solida punkteringsfria däck och dubbla fjäderdämpare bak.

Tekniska specifikationer

Uppmätt hastighet: 22 km/h (spärrad)

Uppmätt räckvidd: 39,8 km*

Vikt: 14 kg

Maxvikt förare: 125 kg

Uppmätt laddningstid: 8 h 43 min

Vattentålighet: IP56

*Förarvikt 95kg, Temperatur: 10 grader, Vägförhållande: Landsväg (asfalt). Räckvidden varierar beroende på förarvikt, hastighet, temperatur och vägförhållanden.

Fördelar & Nackdelar

Sammanfattning

Som en uppgraderad version av E2S V2 med över 20 000 sålda enheter har E-Wheels E2S V2 Pro haft höga förväntningar att leva upp till. Var det möjligt att skapa en bättre version som motiverade det högre priset?  

Det som fanns att förbättra utan att ändra designen nämnvärt var att erbjuda en utökad räckvidd, bättre acceleration och att klara av stigningar bättre. På alla dessa punkter levererar E2S V2 Pro 2021 bra, räckvidden uppgår till 39,8 km i vårt test, det är mer än dubbelt så långt jämfört med vad ”lillebror” E2S V2 2021 klarar av att leverera. Accelerationen som den starkare motorn innebär gör också skillnad, i vårt 0-22 km/h-accelerationstest tog det 6,86 sekunder att nå 22 km/h, nästan en sekund snabbare än den mindre modellen.

Mycket av det som gjorde att vi utsåg E2S V2 2021 till ”Bästa Köp 2021” finns att finna även på Pro-versionen. Inklusive fantastiskt bra belysning, rejäl och smidig hopfällningsmekanism, konstruktion i toppklass, solida punkteringsfria däck i kombination med dubbel fjädring bak samt skivbroms på bakhjulet i kombination med regenerativ broms i framhjulet som säkerställer en lika bra inbromsning som den mindre modellen, viktskillnaden till trots. Med sina större däck och kraftigare motor kan E2S V2 Pro 2021 bli det perfekta pendlarfordonet för dig som har max 20-25 kilometers färdväg till arbetet som dessutom försöker hålla nere kostnaden.

E2S V2 2021 står i solen med insjö i bakgrunden

Den 1,5 kilos skillnaden i vikt mellan E2S V2 Pro och E2S V2 är markant, man märker det om inte annat när man går i trappor, viktskillnaden är dock värt det eftersom du får en bättre, starkare motor, högre acceleration och mer än dubbelt så lång räckvidd. Om vi skulle räkna ut ”värde per kilometer” skulle E2S V2 Pro 2021 vara svårslagen.

Jämförelse mellan E-Wheels E2S V2 Pro och E-Wheels E2S V2

De båda modellerna har väldigt många likheter och är byggda på samma stomme med samma dimensioner, (bortsett från däckstorlek och deckets tjocklek).

Jämförelse E-Wheels E2S V2 Pro 2021 E-Wheels E2S V2 2021
Pris 6 290 kr 4 490 kr
Vikt 14 kg 12,5 kg
Motor (nominell) 500 W 250 W
Vattentålig Ja, IP56 Ja, IP56
Display Batteriindikator, Hastighet, Körläge, Belysning av/på, Bluetooth-anslutning Batteriindikator, Hastighet, Körläge, Belysning av/på, Bluetooth-anslutning
Mobil-app Ja, E-Wheels Ja, E-Wheels
Startsätt Kick-to-Start, Zero-Start Kick-to-Start, Zero-Start
Farthållare Ja Ja
Uppmätt laddningstid 8 h 43 min 5 h 40 min

Andra elsparkcyklar att överväga

  • Vill du göra det så enkelt som möjligt kan du kolla på vår lista över de bästa elsparkcyklarna.
  • Bättre körkomfort: Om du gillar allt som E2S V2 Pro 2021 har att erbjuda men önskar en bättre körkomfort rekommenderar vi att välja luftfyllda däck framför solida. Du får en mjukare körning till samma pris. Välj helt enkelt ”Luftfyllda” i stället för ”Punkteringsfria” under ”Däcktyp”.
  • Längre räckvidd: E2S V2 Max kommer från samma tillverkare, trots att E2S V2 Max inte uppdaterats under 2021 erbjuder den en likvärdig körupplevelse fast med ännu längre räckvidd.
  • Billigare: Originalet E-Wheels E2S V2 2021 är billigare och erbjuder i många situationer en roligare körupplevelse.
Modell Topphastighet (utan spärr) Räckvidd Vikt Pris
E-Wheels E2S V2 Pro 2021 30 km/h 50 km 14 kg 6 290 kr
E-Wheels E2S V2 Max 40 km/h 60 km 19 kg 7 990 kr
E-Wheels E2S V2 2021 30 km/h 35 km 12,5 kg 4 490 kr

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 Recension

Prestandatest

Nedanstående resultat är baserade på våra oberoende tester och är inte del av den information som tillverkaren erbjuder.

Acceleration (0-22 km/h) 6,86 sekunder
Topphastighet 22 km/h (med spärr)
Bromssträcka (22-0 km/h) 4,40 meter
Räckvidd 39,8 km*
Uppför testbacke 14,48 sekunder

*Förarvikt 95kg, Temperatur: 10 grader, Vägförhållande: Landsväg (asfalt). Räckvidden varierar beroende på förarvikt, hastighet, temperatur och vägförhållanden.

Acceleration

Med sin kraftfulla motor på 1 000 W (maxeffekt) är det inte konstigt att accelerationen är bra, under våra tester gick den från startposition till 22 km/h på 6,86 sekunder, detta är en utmärkt tid, framförallt sett till att föraren väger 95 kg. Snabbare än E2S V2 2021.

E2S V2 Pro 2021 Elsparkcykel - Man kör från kameran på cykelväg

E2S erbjuder både Zero-Start och Kick-to-Start-funktioner, en valfrihet som vanligtvis tillhör dyrare elsparkcyklar. Med Kick-to-Start aktiverat behöver man sparka upp elsparkcykeln manuellt till minst 3 km/h innan man kan aktivera gasen. Med Zero-Start aktiverat kan man starta från stillastående position.

Vi rekommenderar att alltid ha Kick-to-Start aktiverat då du av säkerhetsskäl inte kan starta elsparkcykeln av misstag om du skulle råka komma åt gasreglaget.

Uppför backe

E-Wheels har gjort sig kända för att alla modeller har god förmåga att ta sig uppför backar, E2S V2 Pro 2021 är inget undantag. Med sin starka motor har den en bättre klättringsförmåga än exempelvis E2S V1 och E2S V2 2021, som ändå gjort sig kända för att ha en god förmåga att ta sig uppför backar.

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 - Testbacke för att testa klättringsförmåga på elsparkcykeln

I vår testbacke tog sig E2S V2 Pro 2021 upp på 14,48 sekunder. Backen är 44 meter lång och har en stigning på 9,86° (17,38%), föraren väger 95 kg. Medelhastigheten låg på 11 km/h vilket är bättre än många andra dyrare modeller från kändare tillverkare.

Faktum är att klättringsförmågan är en av de faktorer som gör att vi rekommenderar denna elsparkcykel framför E2S V2 2021 om just klättringsförmågan är en av de viktigare faktorerna för dig. En lutning på nästan 10° är en kraftig lutning, att Pro:n klarade detta utan märkbart bekymmer gör den till en värdig konkurrent mot betydligt dyrare elsparkcyklar.

Topphastighet

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 säljs med och utan hastighetsspärr, med spärr kom vi upp i 22 km/h, utan spärr kommer man enligt tillverkaren upp i 30 km/h.

Tänk på att elsparkcyklar får framföras i maximalt 20 km/h för att vara lagliga i Sverige.

Räckvidd

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 har en räckvidd på hela 39,8 km, detta tack vare det 540 wh stora Li-Ion-batteriet.

Med tanke på vikten på enbart 14 kg har E2S Pro den bästa räckvidden i relation till vikten bland alla elsparkcyklar vi hittills har fått möjlighet att testa.

Testet utfördes på landsväg med varierande asfalts-underlag, i högsta prestandaläge, med dagstemperatur på 10 grader och med flertalet upp- och nedförsbackar. Föraren väger 95 kg, vi uppskattar att man kan räkna med att få ut minst 10 km till om man som förare väger ca. 60-70 kg vilket i sådana fall innebär att räckvidden stämmer väl överens med vad tillverkaren anger som optimal distans.

Bromsar

Elsparkcykeln har dubbla bromssystem där den främre bromsen är en inbyggd regenerativ elektronisk broms och den bakre är en fysisk skivbroms. Båda bromsarna är sammankopplade och aktiveras av samma bromshandtag på styret. I vårt utförda bromstest gick E-Wheels E2S V2 Pro från 22 km/h till 0 km/h på bara 4,40 meter, ett bra resultat, lika bra som den lättare E2S V2.

Bakbromsen på E-Wheels E2S V2 2021

Inbromsningen är mjuk och kontrollerad. Det går att ställa bromsstyrkan på den regenerativa bromsen i Bluetooth-appen. Skivbromsens styrka går att ställa på styret genom att skruva på bromshandtaget, i likhet med många vanliga cyklar.

Var uppmärksam på att den regenerativa bromsen tar väldigt aggressivt när den är inställd på ”Hard”. Testa därför alltid bromsen direkt efter justering så du vet vilken bromsförmåga du har att vänta dig när det är dags att bromsa ute i trafiken.

Körkomfort

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 är en lätthanterlig elsparkcykel tack vare sin kombination av låg vikt sett till motorstyrka, dess dubbla fjädring bak samt utformning.

Kurvtagningen med Pro är bra, trots de solida däcken, det märks att fjädringen gör ett bra jobb med att förbättra manövreringsförmågan. Det går dock inte att komma ifrån att luftfyllda däck ger bättre grepp och därför även bättre kurvtagning. Decket, (brädan som föraren står på), har samma mått som ”lillebror” E2S V2: 14 x 14,5 cm, tillräckligt med utrymme för att få plats med fötterna placerade fram och bak, men även bredvid varandra om man så önskar.

Styrstammen och styret har samma mått på E2S V2 2021 och E2S V2 Pro 2021. Mått som passar de flesta vuxna människorna, något kortare personer kan uppleva styret som något högt, i dessa fall rekommenderar vi antingen att köpa en mindre modell med kortare styrstam som exempelvis E-Wheels barn-/ungdomsmodell E2S Junior alternativt att införskaffa en elsparkcykel med justerbar styrstam som Zero 8.

E2S V2 Pro 2021 levereras med solida däck som standard, man slipper bekymra sig över framtida punkteringar men får istället en något ojämnare körupplevelse jämfört med luftfyllda däck, beroende på underlag. E-Wheels erbjuder dock att beställa E2S V2 Pro med luftfyllda däck istället för solida till samma pris, om du pendlar lite längre på ojämnare landsväg anser vi att det är ett bra val, tänk på att hålla koll på lufttrycket i däcken med jämna mellanrum för att undvika punktering.
Om du mestadels kommer köra i stadstrafik, på jämnare asfalt, ser vi ingen anledning till att välja luftfyllda däck då skillnaden inte kommer vara tillräckligt stor för att motivera problematiken som luftfyllda däck innebär vid punktering.

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 Funktioner

Bärbarhet

E-Wheels E2S V2 Pro är bärbar med sina 14 kg och dimensioner på: 110 x 43 x 49 cm i hopfällt läge. Endast 2 cm längre och 1,5 kg tyngre än E2S V2. Den befinner sig dock i bärbarhetens övre spektra där vissa personer kommer tycka att den är väl tung och otymplig att bära.

E2S V2 Pro 2021 Hopfälld vid en sjö i bakgrunden

Styrstammen och styret är identiska på både E2S V2 och E2S V2 Pro. Även vik- och låsmekanismen är densamma på båda modeller. Under våra tester har vi inte märkt av någon tillstymmelse till ”staminstabilitet”, ett fenomen som vissa billigare elsparkcyklar dras med, att man kan vicka på styret och styrstammen.

Låsmekanismen består av en fjäderbelastad låsknapp som man behöver skjuta upp för att låsa upp, efter att låsknappen skjutits upp behöver själva låsdelen dras från styrstammen som man sedan viker ner mot bakhjulet. Att fälla upp styrstammen är om möjligt ännu enklare, med en knapptryckning lossar man styret från bakhjulet, för upp styrstammen i uppfällt läge och klickar enkelt på låsmekanismen mot styrstammen. Låsmekanismen har uppdaterats från fjolårets modeller, det vi fått är en säkrare och enklare mekanism som alla användare enkelt kan använda. I våra prov av mekanismen tog det 6 sekunder att fälla upp elsparkcykeln och lika lång tid att fälla ihop den.

E2S V2 Pro 2021 - Hopfälld och nedfälld position i närbild

Det finns många olika sorters låsmekanismer bland olika tillverkare av elsparkcyklar, låsmekanismen hos E2S V2 och E2S V2 Pro är bland de enklare och säkrare som vi har provat.

Sammantaget är E2S Pro en bärbar modell som man dock inte vill bära några längre sträckor.

Styret

E-Wheels E2S V2 Pro-styret är identiskt med styret på E2S V2 och har exakt samma funktioner. I mitten av styret hittar man displayen där man kan läsa av hastigheten, batterinivå och vilket av de två körlägena du använder. Displayen är ljusstark och syns bra även i solljus, den indikerar även när elsparkcykeln är ansluten till telefon via Bluetooth och när belysningen är påslagen.

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 - Styre snett från uppifrån sidan

Under skärmen finns en knapp där du kan slå av och på elsparkcykeln, ändra körläge och slå av och på belysningen. Via E-Wheels egna app som finns för både iPhone (App Store) och Android (Google Play) kan man utöver funktionerna ovan även styra hur hårt den regenerativa bromsen ska ta, slå av och på farthållaren, Zero-Start och begränsa hastigheten i respektive körläge.

E2S V2 Pro har två olika körlägen, Comfort och Sport, i Comfort-mode kan man köra i högst 15 km/h, i Sport-mode kommer man upp i 22 km/h om elsparkcykeln är spärrad, annars 30 km/h. Du kan läsa av vilket körläge elscootern befinner sig i på displayen, grön diod indikerar Comfort-mode och röd indikerar Sport-mode.

Styret på E2S V2 Pro 2021 är enkelt utformad med rundade kanter överallt. Handtaget har knottrig textur av tillsynes god kvalité som gör att greppet känns säkert, även med blöta händer. På den vänstra sidan av styret finns ordinär ringklocka, bromshandtag och låsmekanism för att låsa styret mot bakskärmen i hopfällt läge. På den högra sidan finns tum-gasreglaget med liknande knottrig textur som handtaget.

E2S V2 Pro 2021 - Styret sett direkt ovanifrån

Alla komponenter på den här elsparkcykeln har en premiumkänsla, styret är inget undantag. Både gasreglage och bromshandtag känns gedigna, som de kommer hålla för många mils körning. Bromsverkan på diskbromsen bak är god och säkerställer en säker inbromsning. Bromshandtaget är brett och passar lika bra för barn- som vuxen-händer.

I E-Wheels-appen kan man även se hälsostatus på elsparkcykeln, hur långt den har gått, sparkcykelns temperatur, effekt, ström, spänning bland mycket annat…

Belysning

E2S V2 Pro har en uppgraderad stor LED-strålkastare fram, ovanför framhjulet och röd LED-belysning på bakskärmen som blinkar vid inbromsning.

Föregående årsmodell hade belysningen fram uppe i styret som inte alls projicerades belysningen lika bra som årets modell. Det är en välkommen uppgradering som både ger ökad säkerhet i form av att ljuset projiceras från 1 meter fram till ca. 10 meter framför föraren. Även medtrafikanter uppmärksammar en förare betydligt bättre med denna uppgraderade belysningen.

Bakbelysningen kan innebära en risk för förare på grund av dess positionering, ett problem som alla elsparkcyklar har, vi rekommenderar därför alltid att förare har extrabelysning på sin kropp baktill vid mörkerkörning.

Däck

En av alla nyheter på E2S V2 Pro 2021 är att elsparkcykeln har uppgraderats med punkteringsfria, solida 10″ däck. man slipper punktering men kommer få en ojämnare körupplevelse än vad luftfyllda däck erbjuder.

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 - Zoomad bild på bakre punkteringsfria däcket

Det är dock möjligt att välja luftfyllda däck i stället för solida vid beställning. Vi anser att det är ett bra val p.g.a. att körkomforten blir så pass mycket bättre med luftfyllda däck, framförallt nu när E2S V2 Pro även har utrustats med dubbel fjädring baktill. Då får du en mjuk körupplevelse där mindre texturskillnader absorberas av de luftfyllda däcken och där fjädringen bak hjälper vid mindre gupp och hålor.

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 - Dubbel fjädring under bakdäcket

Tänk på att försöka hålla ett bra lufttryck i däcken hela tiden för att undvika punktering, kontrollera gärna en gång i veckan. Tillverkaren rekommenderar ett lufttryck på 2.8-3.4 bar. Att laga en punktering på så här pass små däck är inget som man normalt klara av själv, cykelreparatörer brukar överlag inte vara överförtjusta när man kommer in med punkterat elsparkcykeldäck heller, det finns en orsak till det.

Decket

Det gummerade decket, som plattan som föraren står på kallas, har en väl tilltagen yta som är täckt av knottror för att ge bättre grepp åt fötterna, även om decket skulle råka bli blött. Laddningsporten hittar man i vänstra framänden av decket och är försluten med gummiplugg för att undvika att väta ska tränga in. Stödet är fjäderbelastat och välkonstruerat med rejäla detaljer som inte ger vika i första taget.

E2S V2 Pro 2021 - Nederdelen av elsparkcykeln där decket är centrerat

Byggkvalité

Tack vare att E2S V2 Pro 2021 produceras så pass storskaligt drar den nytta av att tillverkningen strömlinjeformas och därför säkerställs kvalitén. Förutom gedigen konstruktion erbjuder den även IP56-klacificering, en klass som innebär att elsparkcykeln är dammskyddad och att den är spoltät. Tillverkaren nämner dock att man ska undvika vattenpölar vid körning och att garantin inte täcks vid eventuella vattenskador.

Vi anser därför att man bör undvika vattenpölar och att spola av elsparkcykeln vid rengöring. Man får även med ett silikonskydd till displayen vilket borde innebära att displayen, med knappen nedanför, inte tål vatten.

Hur elsparkcykeln är konstruerad, passformen, finishen, till och med lådan som elsparkcykeln levereras i, allt andas kvalité. Detta märks även i alla delar av elsparkcykeln, skruvarna sitter hårt och fast, detaljer rör sig inte om de inte bör göra det. Alla ytor är snyggt lackerade, svetsfogar är fina och ser välgjorda ut, allt harmonierar bra tillsammans.

På föregående års modeller av E2S Pro har det främsta bekymret varit punkterade däck, väldigt få av alla användare nämner något negativt om konstruktionen, vi är därför övertygade om att elsparkcykeln kommer hålla många år framöver, även vid lite hårdare användning. Självklart bör man dock serva sin elsparkcykel, i likhet med andra produkter som har rörliga delar, med jämna mellanrum. Här är E-Wheels E2S V2 Pro inget undantag.

E-Wheels E2S V2 Pro känns solid, gedigen och välkonstruerad och erbjuder väldigt mycket elsparkcykel för pengarna.

E-Wheels E2S V2 Pro 2021: Slutsatser

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 - Stående i naturen en sen vårdag

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 är väldigt kompetent elsparkcykel för en så pass liten summa, både vad det gäller räckvidd per kilogram och acceleration per krona. För att vara en elsparkcykel för nybörjare gör den väldigt bra ifrån sig, det är svårt att hitta en liknande modell bland kändare tillverkare som ger lika mycket värde för pengarna.

I likhet med andra elsparkcyklar för nybörjare får du ett utseende som blivit mer eller mindre standard bland instegsmodeller, en enklare display, den är lättkörd och smidig till ett pris på introduktionsnivå. Man får inte missa att detta är den uppgraderade versionen av elsparkcykeln som sålts i mer än 20 000 exemplar, i vissa avseenden är den betydligt bättre. Är du ute efter en välkonstruerad elsparkcykel till ett lågt pris med bra acceleration och väldigt bra räckvidd så kan E2S V2 Pro 2021 vara elsparkcykeln för dig.

Vi har testat både E2S V2 2021 och E2S V2 Pro 2021, båda med solida däck. Då körupplevelsen är stötigare hos E2S V2 Pro jämfört med E2S V2 rekommenderar vi att man köper elsparkcykeln med luftfyllda däck och sedan ta väl hand om däcken, kontrollera lufttrycket med jämna mellanrum för att undvika punktering.

E-Wheels E2S V2 Pro 2021 - Tekniska specifikationer från tillverkaren

OBS: Informationen nedan kan skilja sig från våra tester.

TillverkareE-Wheels
ModellE2S V2 Pro 2021
Vikt14 kg
Dimensioner (hopfälld)110 x 43 x 49 cm
Nominell motoreffekt500 W
Topphastighet med spärr20 km/h
Topphastighet utan spärr30 km/h
Räckvidd50 km
Batterikapacitet540 Wh
Laddningstid8 – 12 timmar
Max förarvikt125 kg
BromstypSkivbroms bak + Elektronisk E-ABS broms fram
Däck10″ punkteringsfria
BelysningStark vit belysning fram + röd bakbelysning
VattenresistensIP56